img-20161215-wa0003

Bingo Trakil!

Benvolgut esplai,

Avui després del dinar de “pongo” a la Sortida Conjunta, les Trakes hem organitzat un BINGO TRAKIL! Els premis eren dues paneres molt completes.
Volem mencionar que tot això no seria possible sense la gran col·laboració de comerços de la nostra vila. Així doncs, volem agrair als següents establiments, per haver participat i col·laborat amb nosaltres:

– Cuida’t
– Letty
– El laboratori d’Iidees
– La Luna de Lorca
– Abarín Joieres
– Hola Mobi
– La Lola
– Joieria la Lluna de Vilanova
– Ypsilon
– Blanch
– Xterrarun
– Intersport Olaria
– Casa Andreu
– Martí

Agraïm, sincerament, a totes aquelles persones i comerços de la nostra vila que han fet possible, un any més, aquesta fantàstica activitat on passem plegats famílies, infants i monis de l’esplai; i que és, a la vegada, una important campanya econòmica on els i les joves de l’esplai recaptem fons per tal d’abaratir la Ruta del 2017!

Per últim, volem donar les gràcies a vosaltres, famílies, per haver participa’t! Sense vosaltres no hagués estat possible.


Trakes, el grup de Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>