Botiga de l’esplai

Els dissabtes a la tarda, a les sortides, de colònies, o bé pel simple fet de lluir, ens agrada dur la samarreta, la dessuadora o el fulard de l’esplai.

Normalment quan marxem de sortida o de colònies tots portem posada alguna peça de roba de l’esplai, de manera que som fàcils de veure i identificar. Si vols qualsevol d’aquestes peces, pots passar per l’esplai qualsevol dissabte que tinguem activitat a partir de les set de la tarda.

Actualment, a la botiga de l’esplai hi tenim el següent material:

Samarreta de l’esplai

Samarreta esplai

No passa de moda i és molt econòmica. Samarreta de color grana amb logo Drac Màgic davant.

Preu 6€

Dessuadora Verda

Dessuadora verda

La dessuadora oficial del Drac Màgic, disseny del curs 2009 – 2010, de color verd amb la nova imatge del Drac Màgic davant.

Preu 15€

Dessuadora Taronja

Dessuadora taronja frontal

Dessuadora taronja esquena

La dessuadora que ha marcat una època. Taronja amb logo del Drac Màgic en petit davant i gran darrera.

Preu 8€

Bossa de color negre

Bossa de l'esplai

Bossa molt útil per dur el berenar o l’esmorzar a les sortides de cap de setmana, a l’escola, etc. Negre amb dibuix taronja.

Preu 5€

Samarreta 25è Aniversari i Colònies 2014

Samarreta vinticinqué

Lila amb el dibuix del Puff amb motius de tots els grups al davant

Preu 7€

Fulard de l’esplai

Tela de color Verd i beta Taronja. Per tenir el fulard, haureu de comprar les peces (la tela i el ribet), i cosir-lo. A l’esplai ho venem i sinó també podeu comprar la tela verda al Teixits Baig (c/Aigua) i la beta taronja a la Merceria. No us equivocareu de tonalitat si dieu que hi aneu de part de l’esplai Drac Màgic, en tots dos llocs ja saben de què es tracta.

Preu 4€

Podeu passar a comprar els productes de la botiga del Drac Màgic els dissabtes que hi hagi esplai a les 19:00h per l’Ermita de Sant Joan.