Colonies: Dia 23: Trobades, benvingudes i comiats!

Avui ha estat el Dia Gran a la casa de colònies!

A les 14:00 han arribat els Trons del campament. Retrobaments amb germans, monitors,… després de 7 dies organitzant-se, menjant, dormint, cuinant, i manegant-se per la natura, la casa els hi ha semblat un hotel de 5 estrelles. Imagineu-vos les cares que feien!

A l’hora de dinar erem 130 persones al menjador, entre cigronets, piules, espurnes, trons, monitors i cuiners! Tot i que el menú no ha estat el preferit dels nens (cigrons i peix), hem tingut gelat de postre per celebrar la trobada i l’aniversari de la Hanan de cigronets.

La tarda ha estat una mica més trista amb la marxa dels Cigronets i els seus monitors, que ja han acabat les colònies. Hi ha hagut alguna llagrima pero sobretot cares de haver-sho passat molt bé i de tenir ganes de tornar a veure els pares. Han estat 3 dies molt intensos per ells!

I amb Piules, Espurnes i Trons a la casa, continuen les colonies amb més diversió, jocs, enyors, rialles, convivència, cançons, aprenentatges, àpats, jocs de nit, serveis, complicitats i tot alló que fan de les colònies una experiència única!

Pels pares patidors, dir que de moment cap incident greu, cap malalt, alguna visita a l’hospital que ja s’ha comunicat als seus pares, algun poll bastant controlat i res més. Tot en ordre!

Per cert, a la tarda hem parlat amb les Trakes desde Euskadi: Estan a Getaria i van cap a Zarautz, i avui sopen amb el grup de joves de l’Esplai de La Geltrú!!! (increïble però cert!). Els hi plou molt, però els joves estan gaudint de veritat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>