Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Participa!
Comissions i Pares Imprimeix

El curs 2009 - 2010 ens vam proposar obrir la participació a pares i mares de l'esplai per col·laborar en l'organització i funcionament de l'esplai. Aquesta idea ve donada per l'interès que algunes mares i pares heu mostrat per ajudar-nos en el dia a dia del Drac Màgic. De moment hem obert l'entrada a les següents comissions:


Comissió de Farmaciola

La comissió de farmaciola s'encarrega de preparar o comprar tot el material de les farmacioles de cada grup, per tal que sempre estiguin a punt quan hem de fer una sortida o excursió. Són membres d'aquesta comissió: .....

Comissió de Fundraising

És la comissió encarregada de cercar el finançament necessari per a poder dur a terme el projecte de l'ermita de Sant Joan. Són membres de la comissió: ....

Comissió de Material

Tenen la feina de fer inventari del material fungible de l'esplai, vetllar perquè estigui ordenat, ocupar-se de que mai falti res, anar a comprar quan cal i sobretot a principi de curs i abans d'anar de colònies.

Comissió de Marxandatge, Difusió i Publicitat

S'encarreguen de la botiga de l'esplai, que sempre hi hagi gènere de totes les talles i models, dels nous dissenys de samarretes i dessuadores, de fer difusió dels actes que fem a diaris i Internet. També gestionen la publicitat de les inscripcions de curs i colònies.