Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Què fem?
Activitats durant l'any Imprimeix

La nostra activitat al llarg de l'any és molt variada i extensa, tot i que depèn del grup d'edat. Pots consultar el calendari per a més detalls.

Dissabtes

_

La majoria de dissabtes, entre octubre i juny, estem de 4 a 7 de la tarda fent activitats diverses.

Normalment ens separem per grups d'edat, cadascun seguint el seu propi Centre d'Interès, però també hi ha dies en que fem activitats conjuntes tots plegats, com el dia de la Castanyada o l'últim dia de curs. A vegades, fins i tot, ens ajuntem amb els altres esplais de la ciutat per fer alguna activitat.

Generalment fem les activitats per la plaça, tot i que també ens movem molt pel barri i, quan fa bon temps, per tota la ciutat.

 

Macrojoc de les cadires de la castanyada del 2007. Més de 300 cadires i la participació de tots els esplais de Vilanova.

Foto: Macrojoc de les cadires de la castanyada del 2007. Més de 300 cadires i la participació de tots els esplais de Vilanova.

Sortides

A més dels dissabtes, també fem sortides d'un dia o de caps de setmana, generalment en cases de colònies properes i separats per grups d'edat, tot i que també fem una sortida conjunta a l'hivern, on ven_dinar tots els pares i mares que ho volen.

_

També fem excursions al zoo, a l'aquàrium, per la muntanya, o anem de campaments a finals de curs.

La quantitat i freqüència de sortides depèn de cada grup, ja que els més petits en fan molt poques i els grans unes quantes més. Per saber quines sortides fa c_rup podeu consultar el recull de sortides o bé anar a la plana de cada grup i, a la part superior del web, al costat del logo, veure un llistat de les sortides que realitza aquell grup concret.

Activitats d'estiu

____

Les activitats setmanals acaben al juny, pe_activitat estrella de l'esplai es fa al juliol. A grans trets podem dir que a l'esplai fem dues activitats d'estiu importants: les colònies generals i la ruta de Trakes.

A les colònies generals, hi participen els quatre grups d'edat més petits, nens i nenes de 4 a_nys, que s'estan en una casa de colònies durant 10 dies del final del mes de juliol. Els grups de Piules i Espurnes s'hi estan els 10 dies allà, mentre que els Cigronets hi van els 4 primers dies i els Trons els últims 7, després d'estar-ne 7 més de campaments.

Per altra banda, la ruta de Trakes funciona d'una manera molt diferent, ja que la preparen i gestionen ells mateixos durant el curs. Ells escullen un lloc, en preparen tot el recorregut i planifiquen les estades, a la vegada que duen a terme una campanya econòmica per abaratir-ne el cost.

Pots consultar més informació i preus de les activitats d'estiu a l'apartat de Colònies.

_

Altres activitats

A part de totes les activitats que hem explicat amb anterioritat, també en fem d'altres al llarg del curs i que poden variar d'un any a un altre. Per estar al corrent de tot el que fem et recomanem que consultis periòdicament el nostre Web o et miris el calendari.