Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Qui som?
Esplai Drac Màgic Imprimeix

Una breu descripció de l'entitat i el concepte d'esplai.

_

Què és el Centre d'Esplai Drac Màgic?

Per a nosaltres l'esplai és un punt de referència, de trobada, un espai d'intercanvi d'experiències amb l'objectiu d'adaptar els nostres propòsits educatius a la realitat del temps i les necessitats dels nostres nens i nenes, emmarcant-nos en una ideologia laica i progressista caracteritzada pel lliure pensament de tots els participants.

Un dels nostres principals propòsits és treballar perquè el Centre d'Esplai Drac Màgic sigui realment un espai pels nens i nenes. Volem que els infants s'impliquin en el seu barri i vila, com inici d'un procés de conscienciació respecte la cultura popular i la història catalana, com a model d'integració de diverses manifestacions culturals. Tot això, ho fem perquè creiem que quan s'és capaç d'entendre i acceptar el propi entorn, hom pot entendre i acceptar el dels altres, i així enriquir-se com a ésser humà.

Volem obrir camí cap a una societat més justa i igualitària, on tots els Drets Humans siguin respectats. Estem oberts a tots els infants i joves que vulguin participar a les nostres activitats, buscant solucions als possibles problemes d'exclusió. D'aquesta manera, volem despertar el respecte pels altres, així com el respecte per les coses que ens envolten, com per exemple la natura.

A més, pensem que l'esplai és una via per fer dels infants gent lliure en la totalitat de la seva persona, conscients del seu entorn cultural, lliure pensadors, responsables social i solidàriament parlant, amb ments crítiques i creatives, en definitiva gent tolerant i curiosa pel món en el que viu.

 

Com saber-ne més?

Si t_da el concepte de la nostra entitat, pots: