Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Què fem? Colònies
Colònies Imprimeix

 

Tota la informació pertinent a les colònies i rutes d'estiu.

 

Informació de les colònies 2014 aquí

Què són les colònies?
_

No podeu faltar a les colònies o rutes que fem a l'estiu, són la culminació del curs i és molt important no perdre-se-les ja que són 10 dies on tots aprenem molt i ens ho passem molt bé. Quan diem que les colònies són la culminació del curs no ho diem en va. A l'esplai estem convençuts que aquests 10 dies fora de casa són l'espai ideal per treballar tots els valors d'una manera molt més efectiva. Durant les colònies compartim molt més que els dissabtes a la tarda, són 24 hores de convivència constant. Quan un fa memòria dels millors moments viscuts a l'esplai, la majoria són de l'estiu, així que us animem a tots i a totes a venir de colònies amb nosaltres!

Us recomanem que feu un cop d'ull a l'article de Mindundi, on expliquem com vam viure les colònies d'estiu del 2006.

Com funcionen les colònies?

Les nostres colònie_ diferents a qualsevol de les que hagueu viscut o sentit a parlar. Fem les colònies gairebé tot l'esplai junt,_alment del 20 al 30 de juliol. Penseu que som aproximadament 110 infants i una vintena de monitors en una ca_ colònies, però la cosa no s'acaba aquí.

_

Els diferents grups fan activitats diferents i no sempre estan a la casa.

Els Cigronets, les Piules i les Espurnes arriben el primer dia, generalment el 20 de juliol, a la casa de colònies. A partir d'aquí, les Espurnes marxen 3 dies de ruta per la zona, i els Cigronets i les Piules fan una excursió d'un dia. Al quart dia arriben els Trons, que venen d'estar-se 7 dies de campaments a la muntanya. Aquell dia és força mogut ja que també és el dia en que els més petits, els Cigronets, marxen cap a casa.

A la casa, que per cert només s'ha repetit una vegada, hi fem moltes activitats com poden ser jocs, tallers, piscina, excursions, donar de menjar als animals si n'hi ha, cantar, i sobretot, fem molts amics i amigues i aprenem moltes coses!

Pel que fa al grup de joves, generalment no van a la casa, ja que s'organitzen ells mateixos la seva pròpia ruta. Podeu saber més de les Trakes a la seva pàgina.

On anem de colònies?

En aquests 20 anys i escaig hem anat a molts llocs i sempre que ha estat possible hem intentat no repetir-nos. Aquests són els últims que hem visitat:

 

_
Any Casa Poble Comarca Centre d'interés
1997 Mas Pinadella Begudà La Garrotxa Les cultures del món
1998 Can Tallada Garrigàs Alt Empordà L'Hotel
1999 Can Planas Camprodon Ripollès Els Colors
2000 Santa Maria de Meià Vilanova de Meià La Noguera Història de Catalunya
2001 Verge Blanca Llesp Alta Ribagorça Astèrix i Obèlix
2002 Mas Saiol Moià Bages El Cinema
2003 Castellnou del Bages Castellnou del Bages Bages Mitologia Grega
2004 Els Falcons Cornellana Alt Urgell La Clariana Màgica
2005 Ca n'Oliver Pontós Alt Empordà El món dels llibres
2006 Castellnou del Bages Castellnou del BagesBages La Ciutat
2007 Can Joval Clariana de Cardener Solsonès Els Indis
2008 Can Girona Santa Mª de Martorelles Vallès Oriental La Fàbrica
2009
La Manreana Juneda Les Garrigues L'Edat Mitjana
2010
El Xalió St. Miquel de Campmajor Pla de l'Estany El món de la TV
2011

Can Joval

Clariana de Cardener Solsonès

Els rodamons

 

INFORMACIÓ DE LES COLÒNIES I RUTES D'ESTIU 2014

Inscripcions colònies 2014

Els dies 6 i 8 de maig, hi haurà INSCRIPCIONS de colònies, a l'ermita de 19 a 21h.

Les inscripcions són obertes a tothom i amb PLACES LIMITADES, quan arribem al màxim tancarem els grups així que no ho deixeu per l'últim dia.

A continuació explicarem que has de fer per formalitzar la inscripció. Hi ha que ja ha fet la preinscripció i hi ha gent que no, així que fixa't bé quin és el teu cas:

 

Cas A: Vas fer la preinscripció


Si vas fer la preinscripció, que implicava el pagament de 50€ en concepte de reserva (NO SÓN RETORNABLES), has de seguir aquestes instruccions:

 • Omplir i signar el document Fitxa de colònies
 • Omplir i signar el document Autoritzacions.Colònies
 • Realitzar el pagament corresponent: IMPORTANT, per tal de facilitar-nos la feina us demanem que feu UN ingres per cada INFANT indicant NOM, COGNOMS i GRUP d'EDAT. Número de compte: ES63 2100 0378 46 0100990112, LA CAIXA.

NOTA1: Els imports que hi ha a continuació són per infant i ja tenen restats els 50 € de la preinscripció.

NOTA2: El preu que posa "amb germans" correspon a les famílies amb 2 o més fills/es que participin a les colònies, campaments o ruta. Aquest import és per a cada infant.

- CIGRONETS: infants esplai 100 € i amb germans 90 €

- PIULES, ESPURNES I XIULADORS: infants esplai 230 € i amb germans 220 €

- TRONS: infants esplai 250 € i amb germans 240 €

- TRAKES: a determinar

 • Entregar una fotografia de carnet actual.
 • Portar una fotocopia del carnet de vacunes. NOTA: sabem que ja us ho demanem a principi de curs però si ens ho torneu a portar ens facilitareu molt les coses. Més endavant us demanarem que abans de marxar de colònies ens entregueu la targeta sanitària original.
 • Assistir a la reunió de famílies que farem a principis de juliol. És molt important la vostra assistència. Més endavant hi ha les dates establertes per a cada grup.

 

Cas B: NO vas fer la preinscripció

Al no haver realitzat la preinscripció, tant si vens durant el curs a l'esplai com si no, NO TENS PLAÇA ASSEGURADA. És per això que tots vosaltres que voleu apuntar els vostres fills/es haureu de venir en persona a formalitzar la inscripció. No feu cap pagament fins que no tingueu la plaça confirmada. Un cop fet, haureu de fer el següent:

 • Omplir i portar el document Fitxa.Colònies.pdf
 • Omplir i signar el document Autoritzacions.Colònies.pdf
 • Realitzar el pagament corresponent: per saber l'import només he de buscar més avall segons el grup d'edat. IMPORTANT, per tal de facilitar-nos la feina us demanem que feu UN ingres per cada INFANT indicant NOM, COGNOMS i GRUP d'EDAT. Número de compte: ES63 2100 0378 46 0100990112, LA CAIXA.
 • Entregar una fotografia de carnet actual.
 • Portar una fotocopia del carnet de vacunes. NOTA: sabem que ja us ho demanem a principi de curs però si ens ho torneu a portar ens facilitareu molt les coses. Més endavant us demanarem que abans de marxar de colònies ens entregueu la targeta sanitària original.
 • Assistir a la reunió de famílies que farem a principis de juliol. És molt important la vostra assistència. Més endavant hi ha les dates establertes per a cada grup.

 

En el moment de formalitzar la inscripció us detallarem quins són els documents a portar, el preu, les dates límit, etc. Tots els documents els trobareu fent clic sobre els enllaços que teniu a sota. Us la podeu descarregar, imprimir, omplir i portar un dels dies d'inscripcions.

 

MOLT IMPORTANT: Teniu fins l'últim dia d'esplai (dia 7 de juny) per fer l'ingres al banc. NO FORMALITZAR L'INGRÉS DINS EL LÍMIT IMPLICA LA PÈRDUA DE LA PLAÇA. Entenem que algunes famílies ja sigui per motius propis o per que han de pagar les colònies de 3 o 4 germans tinguin dificultats en pagar-ho tot de cop. Si és així, només ho heu de comentar el dia d'inscripcions que vingueu i ho tindrem en compte.

 

 

Per qualsevol incidència, consulta o dubte sobre les colònies podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Reunió de famílies:

Per tal que estigueu informats de tot el que farem de colònies i el que caldrà portar, convocarem una reunió de famílies els dies 7, 8 i 9 de juliol a l'ermita. La reunió es farà per grups i és important l'assistència. Aquest serà l'últim dia per portar els documents de la inscripció de colònies.

Dilluns dia 7: TRONS i TRAKES

Dimarts dia 8: CIGRONETS i PIULES

Dimecres dia 9: ESPURNES i XIULADORS

Ja us concretarem les hores

 

Informació detallada per grups:

Cigronets: P4 i P5. Durada: 4 dies.

Estada a la casa de colònies La Manreana, Juneda (Les Garrigues) del 17 al 20 de juliol. Compartiran casa amb els infants de Piules.

Preus:
Infants  de l'esplai: 150 €
Germans de l'esplai: 140 €
Infants de fora de l'esplai: 170 €

 

Piules: 1r i 2n. Durada: 11 dies.
Estada a la casa de colònies La Manreana, Juneda (Les Garrigues) del 17 al 27 de juliol.

Preus:
Infants  de l'esplai: 280 €
Germans de l'esplai: 270 €
Infants de fora de l'esplai: 300 €

 

Espurnes: 3r i 4t. Durada: 11 dies.
Estada a la casa de colònies La Manreana, Juneda (Les Garrigues) del 17 al 27 de juliol.

Preus:
Infants  de l'esplai: 280 €
Germans de l'esplai: 270 €
Infants de fora de l'esplai: 300 €

 

Xiuladors: 5è. Durada: 11 dies.
Campaments del 17 al 20 de juliol en un terreny d'acampada a prop de Llavorsí i colònies del 20 al 27 de juliol a la casa de colònies La Manreana, Juneda (Les Garrigues) juntament amb Piules, Espurnes i Trons.

Preus:
Infants  de l'esplai: 280 €
Germans de l'esplai: 270 €
Infants de fora de l'esplai: 300 €

 

Trons: de 6è a 2n ESO. Durada: 14 dies.
Campaments del 14 al 20 de juliol en un terreny d'acampada a prop de Llavorsí i colònies del 20 al 27 de juliol a la casa de colònies La Manreana, Juneda (Les Garrigues) juntament amb Piules, Espurnes i Xiuladors.

Preus:
Infants  de l'esplai: 300 €
Germans de l'esplai: 290 €
Infants de fora de l'esplai: 320 €

 

Trakes: 3r ESO a 1r Batx. Durada: 11 dies.
Ruta per Euskadi la segona quinzena de Juliol. Dates i preu a determinar en funció dels bitllets.

 

_

DOCUMEN_ENTREGAR

Fitxa.Infants.Colnies.2014.pdf

Fitxa.Infants.Colnies.2014.doc

AUTORITZACIONS DE COLNIES 2014.doc

AUTORITZACIONS DE COLNIES 2014.pdf

 

AJUTS ECONÒMICS DE L'AJUNTAMENT:

CALENDARI D'AJUTS ESTIU 2014


Termini presentació sol·licituds del 5 al 16 de maig de 2014

Tràmit presencial a la oficina d'atenció ciutadana (OAC). De dilluns a divendres de 9.00h a 19.00h

 

Publicació llistat provisional 2 de juny de 2014

En el tauló d'anuncis de l'Ajuntament i en la web municipal.

 

Període de reclamacions del 2 al 6 de juny de 2014

Tràmit presencial a la oficina d'atenció ciutadana (OAC). De dilluns a divendres de 9.00h a 19.00h

 

Publicació llistat definitiu dilluns 16 de juny de 2014

En el tauló d'anuncis de l'Ajuntament i en la web municipal.

 

 

Per acabar, l'autorització de les famílies per a infants amb alguna discapacitat, que hauran de portar el di_les inscripcions per tal que nosaltres i Serveis Socials coneixem el tipus de suport que necessita l'infant.

 

_