Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Piules - Trakes Imprimeix

Ja està aquí la millor sortida del curs !!!


Com cada any quan ja comença a fer més bon temps també tornen les sortides de cap de setmana. Una que s'està convertint en un clàssic és la de Piules-Trakes (cliqueu aquí per descarregar-vos la Piules - Trakes 10-11). Aquesta sortida és especial degut a la seva peculiaritat que la fa diferent a les altres. En aquest magnífic cap de setmana els encarregats de pensar, organitzar i fer totes les activitats no som els monitors, sinó que són les Trakes. D’aquesta manera fan el seu primer contacte amb el que implica ser monitor i per això els hi fa especial il·lusió. Així doncs en nom de totes les Trakes us demanem que us animeu a participar de la sortida, que ens ho passarem molt bé, i en tenen moltes ganes i motivació després d’haver cursat el CIM (Curs d’Iniciació de Monitor).

A continuació teniu tota la informació. En cas de dubtes podeu consultar als monitors de Piules i també als de Trakes.


 

  • Quan és? El dies 9 i 10 d’abril
  • A on anem? casa de colònies Berea (El Coll de la Barraca, 08739 FONT-RUBÍ, a l’Alt Penedés). Al web de la casa () trobareu com arribar-hi
  • Quan ens podem apuntar? El dissabte dia 2 d’abril farem inscripcions a les 19:00 a l’ermita.
  • De que va aquesta sortida? És una sortida on les Trakes fan el paper de monitor: preparen totes les activitats de la sortida i s’encarreguen dels nens.
  • I els monitors que feu llavors? Els monitors ens encarreguem de que no falti menjar, estem allà per qualsevol cosa que faci falta i no deixem de ser els últims responsables de tots els infants que participen a la sortida.
  • I quan val això? 25 € Heu de fer un ingrés bancari al número de compte de l'esplai 2100-0378-46-0100990112, és MOLT IMPORTANT que en el concepte consti el NOM i COGNOMS DEL NEN/A i PIULES-TRAKES.
  • Hora de marxar? el dissabte 9 d’abril a les 9:00h des de l'estació de Vilanova. Us demanem que ens acompanyeu fins a la casa i ens vingueu a buscar el diumenge.
  • Hora de tornada? El diumenge 10 d’abril cap a les 17:00 a la casa de colònies. Si no podeu venir a buscar al vostre fill/a parleu amb algun monitor de piules o trakes.
  • Què cal portar? Doncs les coses típiques per una sortida de cap de setmana (muda de roba completa, roba d'abric, necesser, sac de dormir, pijama, lot, etc), l'esmorzar i el dinar del dissabte, la dessuadora i foulard de l'esplai.

 

 

Les Trakes