Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Què fem? Sortides Tots els grups Dissabte 12 - ESCOLA INCLUSIVA!
Dissabte 12 - ESCOLA INCLUSIVA! Imprimeix

 

Aquest dissabte dia 12 a la tarda anem a la Festa per una Escola Inclusiva!

La Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf engloba entitats educatives de tota la comarca (escoles, esplais, AMPAs...) en favor de l'igualtat d'oportunitats i la inclusió de tots els infants a l'escola pública, i cada any celebra la seva festa en un lloc de la comarca. Aquest any toca a Sitges, i no hi volem faltar!

 

L'horari variarà una mica del de l'esplai normal. El que canvia és que ens trobarem a les 16:00 a l'estació de tren de Vilanova per agafar el tren i anar cap a Sitges. La tornada i recollida dels nens i nenes serà a l'estació de tren de Vilanova a les 19.30h.

 

Tots els pares i mares esteu convidats a venir a acabar la Festa amb nosaltres on a les 19h es llegirà un manifest a la Plaça de la Fragata (al final del passeig i sota l'esglèsia de la Punta).

Recordeu firmar una autorització si al vostre fill el vé a recollir una altra persona.

 

Les inscripcions es van fer l'últim dissabte, pel que si voleu venir i no us vau apuntar hauríeu de trucar a un dels monitors del vostre grup i quedar entesos. La sortida té un preu de 2€ que es podrà pagar en metàl·lic el mateix dia de la sortida.

 

Resum:

- Sortida: 16.00h estació de tren de Vilanova

- Arribada: 19.30h estació de tren de Vilanova

- Preu: 2€ (pagar en metàl·lic)

 

Fins dissabte!!!