Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Què fem? Sortides Tots els grups PIULES-TRAKES 2012
PIULES-TRAKES 2012 Imprimeix

Hola estimades famílies de Piules


Com ja sabreu s'aproxima Piules Trakes!!.

I què és Piules Trakes?


Us preguntareu els nous, doncs Piules Trakes és una sortida de cap de setmana on les Trakes i les Piules conviuran en una casa de colònies.

I què té d'especial?

La diferència de les altres sortides, és que les Trakes faran de monitors a les Piules: els organitzaran jocs, dinamitzaran les activitats, els ajudaran a fer i desfer les motxilles, etc...


ALERTA!!! Els monitors de cada grup també seran a la sortida, però només per, si cal ajudar a les Trakes i per preparar els àpats.
Val a dir que l'equip de Monitors (els grans, els de sempre) seran els últims responsables dels dos grups.

I un cop fetes les explicacions pertinents...anem a explicar com farem aquest any la sortida...trrrrarrarrrarararrarara(redobles)

Aquest any anirem al Pinar a Canyelles, sortirem el dia 9 de juny de l'estació a les 9:30, el transport serà amb cotxe. És a dir, les famílies, ens haureu de fer el favor d'acompanyar-nos fins allà...la qüestió abaratir costos!!
Heu de tenir en compte que haureu de contar amb les Trakes per encabir-les als vostres cotxes.

Per a tornar del Pinar, també necessitarem de la vostra col·laboració, és per això que us demanem que diumenge 10 de juny a les 16h vingueu al Pinar per portar-nos cap a casa!!!


El preu de la sortida serà de 22€ i las inscripcions seran via e-mail o el dissabte dia 2!!!
Per fer el pagament, haureu d'ingressar l'import de la sortida (22€) al número de compte de l'esplai: 2100 - 0378 - 46 - 0100990112, LA CAIXA. indicant el NOM, COGNOMS i PIULES-TRAKES.


Us hi esperem amb il·lusió i amb la certesa de que ens ho passarem molt bé!!!!!

L'equip Trakil.