Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Què fem? On som?
On som? Imprimeix

On es trobava l'esplai en el passat (Centre Cívic de Sant Joan) i on es troba actualment (Ermita de Sant Joan).

Centre Cívic de Sant Joan

Image

Centre Cívic de Sant Joan
C/ Jardins Francesc Macià s/n
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona
Tel: 93.815.80.42

Plànol


A la sala 4 del primer pis del Centre Cívic de Sant Joan és on es troba situat l'Esplai Drac Màgic. En aquesta petita sala, compartida amb la Ludoteca La Bruixa, és on tenim i guardem tota la nostra història, el taulell amb les fotografies i postals que ens han arribat, uns armaris que ens van costar més de tres anys de lluita, el material, les fotografies, les disfresses i tot allò que fem servir per les activitats de cada dissabte.

Amb més de 140 infants i 25 monitors, sembla mentida que tant sols tinguem una sala i a més l'haguem de compartir amb una ludoteca durant la setmana. Per sort, els infants i monitors, repartits en cinc grups per edats, ens podem repartir els dissabtes entre les diferents sales del Centre Cívic o bé juguem per la plaça i els voltants, donant vida a aquest barri de Sant Joan que ens ha acollit durant els nostres 20 anys d'existència. Els voltants, la font, els avis jugant a petanca, els maleïts coloms que ho embruten tot... Tot això forma part de l'Esplai Drac Màgic.

L'ermita de Sant Joan

_

El passat 10 de maig de 2007, l'Esplai Drac Màgic juntament amb la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, sign_conveni a tres bandes amb l'Ajuntament de Vilanova per la cessió de l'Ermita de Sant Joan. La Fundació es farà càrrec de la rehabilitació de l'equipament i l'esplai podrà gaudir, a canvi de pagar un lloguer, del seu ús per tal de desenvolupar millor la nostra tasca i donar vida al parc que l'envolta.

Les obres de rehabilitació comencen l'any 2010 i consten de dues fases. En la primera es tiren a terra els dos edificis annexos, que no poden ser rehabilitats, i es reforma l'Ermita en si. La segona fase es farà més endavant, quan disposem de més recursos i consistirà en la construcció d'un edifici annex, amb la mateixa superfície que els anteriors, però d'alçada inferior. Pots col·laborar-hi fent-te amic/ga de l'esplai!

A principis del 2011 van finalitzar les obres de la primera fase i l'esplai va rebre les claus el dia 5 de gener. La inauguració oficial es va fer el passat dia 2 d'abril, i des d'aleshores es fa esplai allà. Aquí pots conèixer més detalls sobre el projecte de reforma de l'ermita de Sant Joan.

Plànol de situació