Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Monitors
Els monitors Imprimeix

Com tots hem dit moltes vegades, l'Esplai Drac Màgic el fem tots aquells que hi participem. I qui som aquests que hi participem? Doncs en primer lloc els infants i joves que venen a gaudir del seu temps de lleure i, sense saber-ho en molts casos, a aprendre. En segon lloc les famílies, que porten aquests infants a l'esplai, per a que els seus fills gaudeixin i aprenguin en el seu temps de lleure, i que també participen en les comissions o també gaudeixen de les activitats que aquestes plantegen. I finalment els monitors/es, els joves que voluntàriament i per amor a l'art (entenent l'art com l'aprenentatge dels infants i auto-aprenentatge), ens dediquem a organitzar tot aquest batibull de personetes i activitats.

Doncs bé, aquest monitors/es formem un equip que ens organitzem per càrrecs i comissions. També ens organitzem per grups d'edat, procurant, segons uns criteris, barrejar-nos de forma que tots els grups estiguin equilibrats.

monitors 2011-12

Aquest equip de monitors, "lluitem" per un objectiu en comú, tots partim d'un mateix projecte, però darrera d'aquest projecte hi ha diferents persones, que treballen, estudien, fan altres voluntariats o participen d'altres entitats de la ciutat. N'hi ha que fan totes aquestes coses i a més troben temps per a fer les reunions pertinents (que no són poques), per a passar totes les estones planificades i més, amb els infants i joves, per a fer activitats extres amb els pares i mares i, fins i tot, per a fer festes, per a divertir-nos, per a fer sopars entre tots nosaltres, i així fer que aquest equip, molts cops es converteixi en un grup d'amics que treballa per un projecte comú.


A part de tot això, els monitors demostrem que un treball intergeneracional és possible, ja que l'equip de monitors es va regenerant cada any, però ens estimem tant aquesta entitat que els que ja no hi son, segueixen formant-ne part d'alguna o altre manera i això fa que gent de 17 anys i gent de més de 25... treballi conjuntament per a tirar endavant tot aquest projecte.


Segurament queden moltes coses per a dir de totes aquestes persones que formem l'esplai, però el més interessant de tot és conèixer-nos en persona, treballar amb nosaltres i gaudir de la companyia, les activitats i tot allò que puguem oferir, així que us esperem a tots amb els braços ben oberts!!!