Taulell d'anuncis

Famílies, amics, amigues i coneguts de l'esplai! A partir del gener del 2011, l'esplai se'n va a l'Ermita de Sant Joan!

Idiomes

Inici Què fem? Sortides
Sortides

Aquí es mostren totes les sortides que fan els diferents grups d'edat del Drac Màgic. Navega pel menú superior per veure les sortides de cada grup!Sortida Conjunta 2008 Imprimeix

Benvolguts nens, nenes, nois i noies, pares i mares del C.E. Drac Màgic:

Us passem aquesta circular per informar-vos que el pròxim dissabte 13 i diumenge 14 de Desembre, tots els nens i monitors de l’esplai, marxem de cap de setmana a la casa de colònies Artur Martorell (Calafell), per poder celebrar tots junts les festes de Nadal.

El dissabte 13 de Desembre, ens trobarem tots a l’Estació de Vilanova i la Geltrú a les 09:30 i anirem fins a Calafell amb tren.

Com cada any, us volem convidar als pares a dinar el diumenge amb nosaltres, per això volem citar-vos a les 12:00 a la Casa de Colònies Artur Martorell. No tindrem autobús de tornada, si no podeu venir a dinar ni a buscar-los, ompliu l’autorització per tal que ho faci algú altre.

El preu de la sortida és de 35€ per cada nen/nena i 10€ més per persona que vingui a dinar. Heu de fer l’ ingrés al número de compte de l’esplai: (2100 0378 46 0100990112, LA CAIXA). Aquest s’haurà de lliurar als monitors de cada grup, el dissabte 29 de Novembre, com a molt tard.

Què cal portar?

ð esmorzar i dinar de dissabte

ð un tovalló de roba

ð 1 sac de dormir i 1 llençol

ð pijama

ð necesser

ð una muda neta

ð una muda de recanvi

ð fulard, samarreta i dessuadora de l’esplai

ð llanterna

ð roba d’abric

Agrairíem que anés tot marcat amb el nom i cognom del nen/a.

Com arribar a la casa?

a) Barcelona - Vendrell per la carretera C-31, o autopista C-32, sortida Calafell. Agafar la carretera direcció al Vendrell fins l´ indicació de la casa de colònies.
b) Autopista AP-7, sortida El Vendrell, retornar cap a El Vendrell, agafar la variant d’aquesta població i des d’aquí la carretera C-31 a Calafell, trencant al km 59’2.

Web de la casa de colònies ® http://www.peretarres.org/casesdecolonies/artur.html

Per a més informació pregunteu als vostres monitors/es o consulteu www.dracmagic.org

Us hi esperem,

ELS MONITORS!!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

­

La familia ................................................................................ vindrem a dinar (sense comptar amb el/la nostre/nostra fill/a):

­

1 persona 

2 persones 

3 persones 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Jo.................................................................................amb D.N.I.­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ........................... , com representant legal de ......................................................................... amb D.N.I.­­­­­­­­­­­­­­­­­­ (si en té) ............................ , autoritzo a ................................................................................. a recollir al/la meu/va fill/a.

Firma,

Vilanova i la Geltrú, ____ de _____________ de 200__

 
Sortida Trakes Pre-ruta 2008 Imprimeix

Hola Trakes!!

Com ja vam acordar a finals del tercer trimestres, el proper cap de setmana del 21 i 22 de juny farem una sortida.

El que sí volem saber és quantes trakes vindreu, ja que és important que hi siguem totes les que anem de ruta per Guipuzkoa.

Confirmeu la vostra assistència via Fotolog.

Més endavant ja rebreu més informació. Una abraçadaaa!

Els monis de Trakes.

 
Espavila Cigronets i Piules Imprimeix

Benvolguts pares i mares de Cigronets i Piules, com cada any, tots els grups de l’esplai marxem de cap de setmana amb els altres esplais de Vilanova (Sortida Espavila) amb els grups d’edats corresponents. Els Cigronets i les Piules marxem amb la Trepa del C.E. La Geltrú a la casa de colònies Penyafort (Pontons) el cap de setmana 26 i 27 d’abril.

Llegiu-ne més...
 
Sortida de PIULES + TRAKES Imprimeix
Atenció famílies!  El cap de setmana 10 i 11 de Maig del 2008 farem la Sortida de Piules - Trakes, a la casa de colònies de Sant Marçal del Penedès (Alt Penedès).
Llegiu-ne més...
 
Sortida de Sector de Trakes Imprimeix

Atenció Trakes! El cap de setmana del 5 i 6 d’Abril de 2008 anirem a la Sortida del Sector Penedès – Garraf, a Cal Diable (Pontons).

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 8