Trakes

El grup de Trakes

A part de ser el format pels més grans, té una dinàmica diferenciada de la resta de grups. El calendari d’activitats es pacta amb els nois i noies del grup, de manera que tenen certa llibertat per fer el que vulguin durant el curs, sempre seguint l’objectiu principal d’aquest, que no és altre que preparar la ruta de l’estiu, que òbviament, també trien ells.

Per preparar la ruta, durant el curs fan diverses activitats per decidir la destinació, el recorregut, com faran el viatge, i sobretot, com duran a terme la campanya econòmica per aconseguir recursos per abaratir el preu final de la ruta.

De la campanya econòmica destaquen activitats com la parada de castanyes que posen un dissabte a la Rambla Principal de Vilanova, la cantada de nadales per les cases i locals del barri, el sorteig d’un sopar, la venda de berenar els dissabtes a la sortida de l’esplai o la confecció d’un calendari en el que tot l’esplai hi surt i hi participa en les diferents fotos temàtiques dels diferents mesos.

El grup de Trakes en els seus 14 anys de vida ha fet ruta per molt indrets del país i de l’estranger, els podeu consultar a l’apartar de rutes del web.

Grups Trakes 2

Grups Trakes 1

 

 

Els monitors i monitores

Els monis de Trakes del curs 15-16 són la Ari, el Víctor, la Jana i Maria.