1

INSCRIPCIONS COLÒNIES D’ESTIU 2017

ATENCIÓ FAMÍLIES!

Aquí us deixem tota la informació detallada de com aniran les colònies per a cada grup d’edat per què així tots i totes aquells/es que encara no us hagueu decidit tingueu més motius encara per a inscriure-us!! Aquest any anirem a…

Cigronets:

 • Edats: P4 i P5
 • Durada: 5 dies. Del 16 al 20 de Juliol.
 • Activitat: estada a la casa de colònies Can Joval, Clariana de Cardener, Lleida. Compartiran l’estada a la casa amb els infants de Piules.

Piules:

 • Edats: 1r i 2n de primària.
 • Durada: 11 dies. Del 16 al 26 de Juliol.
 • Activitat: estada a la casa de colònies Can Joval, Clariana de Cardener, Lleida. Compartiran l’estada a la casa amb la resta d’infants de l’esplai (durant 5 últims dies).

Espurnes:

 • Edats: 3r i 4rt de primària.
 • Durada: 11 dies. Del 16 al 26 de Juliol.
 • Activitat:

Del 16 al 20 de Juliol: campaments al Terreny d’acampada Coaner (Sant Mateu del Bages) juntament amb Xiuladors i Trons.

Del 20 al 26 de Juliol: estada a la casa de colònies Can Joval, Clariana de Cardener (Lleida) juntament amb la resta de grups.

Xiuladors:

 • Edats: 5è i 6è de primària.
 • Durada: 11 dies. Del 16 al 26 de Juliol.
 • Activitat:

Del 16 al 20 de Juliol: campaments al Terreny d’acampada Coaner (Sant Mateu del Bages) juntament amb Espurnes i Trons.

Del 20 al 26 de Juliol: estada a la casa de colònies Can Joval, Clariana de Cardener (Lleida) juntament amb la resta de grups.

Trons:

 • Edats: 1r i 2n ESO.
 • Durada: 13 dies. Del 14 al 26 de Juliol.
 • Activitat:

Del 14 al 20 de Juliol: Rutes circulars i campaments al Terreny d’Acampada Coaner (Sant Mateu del Bages) juntament amb Espurnes i Xiuladors.

Del 20 al 26 de Juliol: estada a la casa de colònies Can Joval, Clariana de Cardener (Lleida) juntament amb la resta de grups.

Trakes:

 • Edats: 3r, 4rt ESO i 1r BATX
 • Durada: 11 dies (dates a determinar)
 • Activitat: Ruta per Euskadi durant la segona quinzena de Juliol. Preu a determinar.

 

Per a més informació podeu consultar als webs:

O contactar amb nosaltres a través del nostre e-mail: esplai@dracmagic.org

 

INSCRIPCIONS COLÒNIES 2017

Els dies 8,10 i 12 de maig, es realitzaran les INSCRIPCIONS de les Colònies 2017, a l’ermita (Parc de la Quadra d’Enveja s/n) de 19 a 21h.

Les inscripcions són obertes a tothom i amb PLACES LIMITADES: quan arribem al màxim d’infants per grups els tancarem, així que no ho deixeu per l’últim dia! A continuació explicarem tot allò que heu de fer per tal formalitzar la inscripció. Hi ha qui ja ha fet la preinscripció i hi ha gent que no, així que fixa’t bé quin és el teu cas!

 

1. DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR (TOTHOM, siguis preinscrit o NO)

 1. Omplir i signar el document Fitxa.Colònies2017
 2. Omplir i signar el document Autorització.Colònies2017
 3. Omplir i signar el document Autorització.Administració.Medicaments NOTA: entenem que aquest document es pot omplir novament abans de marxar de colònies si és el cas de que l’infant estigui fent algun tractament mèdic temporal durant aquells dies.
 4. Portar una fotocòpia del Carnet de Vacunes (Actualitzat!). NOTA: si ens vàreu portar la fotocòpia del carnet de vacunes a principi de curs i des d’aleshores els infants no se’n han posat més, no cal que la torneu a portar-la. Més endavant us demanarem que abans de marxar de colònies ens entregueu la targeta sanitària original.
 5. Entregar una fotografia de carnet actual.
 6. Assistir a la reunió de famílies que farem a principis de juliol. És molt important la vostra assistència.

Tots els documents us els podreu descarregar en breus però estem treballant per poder-los penjar a la Xarxa. Tot i així,  els trobareu fent clic sobre els enllaços que teniu a continuació. Us els podeu descarregar, imprimir, omplir i portar-los un dels dies d’inscripcions, (també disposeu de la versió editable per a transcriure-ho per ordinador, però recordeu que s’han d’entregar en mà, cal imprimir-ho).

   

   

    

 

2. PREUS

OPCIÓ A: Vas fer la preinscripció

Si vas fer la preinscripció, que implicava el pagament de 50€ en concepte de reserva (NO SÓN RETORNABLES), només et falta per a ingressar el següent import:

 • Cigronets: 105€ (Germans de l’esplai*: 95€)
 • Piules: 235€ (Germans de l’esplai: 225€)
 • Espurnes: 235€ (Germans de l’esplai: 225€)
 • Xiuladors: 235€ (Germans de l’esplai: 225€)
 • Trons: 255€ (Germans de l’esplai: 245€)

 

OPCIÓ B. Infants no preinscrits o de fora l’esplai

Al no haver realitzat la preinscripció, tant si vens durant el curs a l’esplai com si no, NO TENS PLAÇA ASSEGURADA. És per això que tots vosaltres que voleu apuntar els vostres fills/es haureu de venir en persona a formalitzar la inscripció. No feu cap pagament fins que no tingueu la plaça confirmada. Un cop fet, l’ingrés corresponent que haureu de fer serà el següent:

 

Cigronets

Infants de l’esplai:

155€

Germans de l’esplai:

145€

Infants de fora l’esplai:

175€

 

Piules

Infants de l’esplai:

285€

Germans de l’esplai:

275€

Infants de fora de l’esplai:

305€

 

Espurnes

Infants de l’esplai:

285€

Germans de l’esplai:

275€

Infants de fora de l’esplai:

305€

 

Xiuladors

Infants de l’esplai:

285€

Germans de l’esplai:

275€

Infants de fora de  l’esplai:

305€

 

Trons

Infants de l’esplai:

305€

Germans de l’esplai:

295€

Infants de fora l’esplai:

325€

2.2 Condicions i formes de pagament

Els imports que s’han descrit són per infant. Per a realitzar els pagaments corresponents és  IMPORTANT que feu UN ingrés per cada INFANT indicant NOM, COGNOMS i GRUP d’EDAT (Cigronets, Piules, Espurnes, Xiuladors o Trons) al número de compte de l’esplai (que us donarem allà mateix).

*Els preus indicats com a Germans a l’esplai, corresponen a les famílies amb 2 o més fills/es que participin a les colònies, campaments o ruta i que estiguin inscrits durant el curs a l’esplai. Aquest import és per a cada infant.

MOLT IMPORTANT: Teniu fins l’últim dia d’esplai per a fer el pagament (10 de Juny). No formalitzar l’ingrés dins del límit implica la pèrdua de la plaça.

Com entenem que algunes famílies, ja sigui per motius propis o perquè han de pagar les colònies de més de 2 germans, tinguin dificultats per a pagar-ho tot de cop en un sol ingrés. Si és així, disposem d’un sistema de pagaments a terminis el qual us pot anar millor. Si hi esteu interessats/des només ens ho heu de comunicar el dia d’inscripcions, us informarem degudament i ja ho tindrem en compte.

2.3 Beques i Ajuts

Aquelles famílies que desitgin sol·licitar un ajut econòmic a través de l’Ajuntament o la Generalitat, durant les inscripcions us facilitarem els documents necessaris per a poder-ho fer. Per a més informació allà hi serem.

3. REUNIÓ DE FAMÍLIES

Per tal que estigueu informats de tot el que farem de colònies i de tot allò que caldrà portar, convocarem una reunió de famílies a principis de juliol a l’ermita. La reunió es farà per grups i és MOLT important l’assistència. Aquest serà l’últim dia per portar els documents de la inscripció de colònies. Més endavant us informarem de la data i l’hora de la reunió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>