Trakes

INSCRIPCIONS RUTA TRAKES A MENORCA

Bona tarda famílies!
Avui que tornem a incorporar-nos a la rutina, us volem anunciar que aquest DIVENDRES 10 D’ABRIL de 19.00 a 20.30 seran les inscripcions per la ruta que farem aquest estiu per Menorca! Les inscripcions d’aquest divendres seran únicament pel grup de Trakes, ja que el transport és un condicionant clau per determinar el preu; com abans fem les inscripcions definitives, abans confirmarem el preu de la ruta i conseqüentment aquest serà més econòmic.
Les Trakes que no estiguin preinscrites no tenen la plaça assegurada per tant, us recomanem ser-hi en persona a l’ermita una estona abans. Igual que l’any passat, tancarem la llista a màxim 30 joves, obrirem llista d’espera per si hi ha alguna baixa però recordeu no fer cap pagament fins que no tingueu la plaça confirmada. Una vegada estiguin inscrits recordeu que cal portar:
• Document Fitxa Colònies omplert
• Document Autoritzacions Colònies omplert i signat
• Resguard de pagament (Aquest s’haurà de portar a partir de la setmana vinent, quan acabem de tancar el preu després de comprar els bitllets, el preu rondarà els 400€)
Més endavant us confirmarem data per la reunió prèvia. En aquesta trobada us entregarem un full amb totes les coses necessàries que cal portar a la ruta. Els monitors/es de Trakes us explicarem detalladament que és el que farem a Menorca, hora de sortida, transport, i resoldrem tots els dubtes que sorgeixin. De totes maneres si hi ha qualsevol dubte, podeu enviar-nos un correu a aquesta mateixa adreça.
Moltes gràcies per la vostra atenció, salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>