La Veu del Drac

Que és La Veu del Drac?

Que no sabeu què és La Veu del Drac? Increïble! És la revista de l’esplai nascuda l’any 2000 de la mà d’en Puff i els i les monis motivades del moment. La cultura “revistera” ha perviscut fins el dia d’avui, podent dir ben alt i fort que aquest curs arribarem a la quinzena publicació!

Article_LaVeudelDrac

La Veu del Drac no deixa de ser una plataforma en la qual mostrem el que fem dia a dia a l’esplai, amb un recull de fotografies de totes les excursions i sortides que realitzem durant el curs. Però no només això! La revista de l’esplai pretén ser l’altaveu del que pensem totes les personetes que formem part d’aquesta gran família que és el Drac Màgic. Tant monitors i monitores, com infants i joves, així com les famílies. La revista la construïm totes i tots fent esplai!

Aquest any degut a l’extensió de les últimes publicacions ens hem plantejat fer més d’una publicació a l’any, en un format més minimalista, per tal que totes les experiències, veus i visions es recullin. Així que animeu-vos tots i totes a construir La Veu del Drac, volem que sigui una revista de referència de l’educació popular a la vila!

Podeu contactar amb la Comissió (Víctor Malràs, Irene Peraire i Clara Casasola) si teniu propostes o idees:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Hemeroteca

Recull històric de tots els números de La Veu del Drac que hem recopilat.

 

Somesplai.cat

Si us interessen els temes que es tracten en algunes pàgines de La Veu del Drac us convidem que li feu un cop d’ull a la Revista Digital d’Esplai Catalans: Som Esplai!

Article_somesplai

Som esplai volem captar un trosset de totes aquestes experiències, reflexions i energia de les coses que passen a l’esplai. I no només això, també volem mirar cap enfora, convidar a persones que volem conèixer, aprendre’n, intercanviar idees i que ens ajudin a connectar l’esplai amb l’actualitat.

Escampa l’energia de l’esplai, comparteix somesplai.cat!