1

PREINSCRIPCIONS COLÒNIES ESTIU 2017

ATENCIÓ FAMÍLIES!

Ja són aquí les preinscripcions de les COLÒNIES D’ESTIU 2017!!! Aquest any ens aventurem al Solsonès i anem de cap a Can Joval durant els dies 16 al 26 de Juliol. Per aquest motiu, durant els dies 18-28 d’Abril (ambdós inclosos) es faran les preinscripcions de colònies tal i com es van fer l’any passat a través d’un qüestionari on-line per tant no caldrà que us mogueu de casa!

Aquestes preinscripcions van dirigides a tots aquells i totes aquelles infants que estiguin apuntats durant el curs a l’esplai i estiguin interessats en venir de colònies cal que ompliu el formulari que us hem enviat via electrònica. No oblideu llegir tota la informació del formulari, ja que s’hi detalla tot allò que heu de presentar-nos! Tot i així, aquí us en fem un bon resum de tota la informació que cal saber!

 

Per tal de reservar completament la vostra plaça a les colònies, caldrà fer un pagament de 50€ abans del 28 d’Abril al número de compte de l’esplai (que us donarem allà mateix). El rebut l’haureu d’enviar per correu electrònic a les monis del grup corresponent. Si feu la transferència de dos o més infants alhora, és important que envieu el justificant per duplicat als dos grups d’edat, així agilitzem la feina!

–       Import: 50€

–       Concepte: Preinscripció + Nom infant o germans + grup

–       Rebut: s’ha d’enviar per mail al grup al que pertanyi l’infant.

 

Recordem els e-mails de les vostres monitores:

–       dm.cigronets@gmail.com

–       dm.piules@gmail.com

–       dm.espurnes@gmail.com

–       dm.xiuladors@gmail.com

–       dm.trons@gmail.com

 

La resta d’infants els quals vinguin de fora de l’esplai podran optar a una plaça a les colònies durant les inscripcions les quals es durant a terme a principis de maig. Ben aviat rebreu més informació sobre les inscripcions!! Per  qualsevol qüestió o dubteu en contactar amb nosaltres.

Afanyeu-vos i reserveu la vostra plaça per aquestes colònies!!

 

Fins aviat!!

 

Els i les monis del Drac Màgic

2 comentaris en “PREINSCRIPCIONS COLÒNIES ESTIU 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>