INSCRIPCIONS DE COLÒNIES 2013

 

Les inscripcions són obertes a tothom i amb places limitades, quan arribem al màxim tancarem els grups així que no ho deixeu per l’últim dia. Enguany les farem a l’Ermita els dies 8, 9, 13 i 14 de maig en l’horari habitual de 19 a 21h.

A continuació explicarem que has de fer per formalitzar la inscripció a les colònies. Hi han dos possibles escenaris, així que tria el que et correspongui.

Cas A: Vas fer la preinscripció


Si vas fer la preinscripció, que implicava el pagament de 50€ en concepte de reserva, has de seguir aquestes instruccions.


Per formalitzar la inscripció has de fer el següent:

 • Omplir i signar el document Autoritzacions.Colònies.pdf
 • Realitzar el pagament corresponent: IMPORTANT, per tal de facilitar-nos la feina us demanem que feu UN ingres per cada NEN/A indicant NOM, COGNOMS i GRUP. 

NOTA: Els imports que hi ha a continuació són per infant i ja tenen restats els 50 € de la preinscripció.

– CIGRONETS: infants esplai 100 € i amb germans 90 €

– PIULES i ESPURNES: infants esplai 240 € i amb germans 230 €

– TRONS: infants esplai 260 € i amb germans 250 €

– TRAKES: __€

 

 • Entregar una fotografia de carnet actual.
 • Portar una fotocopia del carnet de vacunes. NOTA: Si a inscripcions de curs ja vàreu portar la fotocopia del carnet de vacunes i els vostres fills/es no s’han vacunat durant el curs i per tant no hi han modificacions, no cal que torneu a portar la fotocopia. Més endavant us demanarem que abans de marxar de colònies ens entregueu la targeta sanitàriaoriginal.
 • Assistir a la reunió de famílies que farem a principis de juliol. És molt important la vostra assistència.

 

Cas B: NO vas fer la preinscripció

Al no haver realitzat la preinscripció, tant si vens durant el curs a l’esplai com si no, NO tens plaça assegurada. És per això que tots vosaltres que voleu apuntar els vostres fills/es heu de venir en persona a formalitzar la inscripció. Un cop fet, haureu de fer el següent:

 • Omplir i portar el document Fitxa.Colònies.pdf
 • Omplir i signar el document Autoritzacions.Colònies.pdf
 • Realitzar el pagament corresponent: per saber l’import només he de buscar més avall segons el grup d’edat. IMPORTANT, per tal de facilitar-nos la feina us demanem que feu UN ingres per cada NEN/A indicant NOM, COGNOMS i GRUP.
 • Entregar una fotografia de carnet actual.
 • Portar una fotocopia del carnet de vacunes. NOTA: sabem que ja us ho demanem a principi de curs però si ens la torneu a portar ens facilitareu molt les coses. Més endavant us demanarem que durant les colònies ens entregueu la targeta sanitària original.
 • Assistir a la reunió de pares i mares que farem a principis de juliol. És molt important la vostra assistència.

En el moment de formalitzar la inscripció us detallarem quins són els documents a portar, el preu, les dates límit, etc. Tots els documents els podeu trobar penjats aquí o fent clic sobre els enllaços que teniu a sota. Us la podeu descarregar, imprimir, omplir i portar un dels dies d’inscripcions. També us donem la possibilitat d’enviar per correu electrònic tots els documents a excepció de les autoritzacions (ja que han d’estar signades) a la direcció colonies@dracmagic.org indicant el NOM, COGNOMS i GRUP de l’infant.

 

Fitxa.Infants.Colnies.2012.pdf

Fitxa.Infants.Colnies.2012 editable.doc

MOLT IMPORTANT: Teniu fins l’últim dia d’esplai (segon cap de setmana de juny) per fer l’ingres al banc. No formalitzar l’ingres dins el límit implica la pèrdua de la plaça. Entenem que algunes famílies ja sigui per motius propis o per que han de pagar les colònies de 3 o 4 germans tinguin dificultats en pagar-ho tot de cop. Si és així, només ho heu de comentar el dia d’inscripcions que vingueu i ho tindrem en compte.

Els infants que no hagin fet la pre-inscripció, no feu el pagament encara, haureu de venir un dels dies, assegurar-vos de que teniu plaça i a partir d’aquí haureu de fer el pagament.

En cas que hagueu fet el pagament de la pre-inscripció, ja podeu portar el pagament i allà mateix us direm els papers que ens calen!

Per qualsevol incidència, consulta o dubte sobre les colònies podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a colonies@dracmagic.org

Informació detallada per grups:

Cigronets: P4 i P5. Durada: 4 dies.

Estada a la casa de colònies Can Pau, Peratallada (Baix Empordà) del 18 al 21 de juliol. Compartiran casa amb els infants de Piules.
Preus:
Nens de l’esplai: 150 €
Germans de l’esplai: 140 €
Nens de fora de l’esplai: 170 

Piules: 1r i 2n. Durada: 11 dies.
Estada a la casa de colònies Can Pau, Peratallada (Baix Empordà) del 18 al 28 de juliol.
Preus:
Nens de l’esplai: 290 €
Germans de l’esplai: 280 €
Nens de fora de l’esplai: 310 

Espurnes: 3r a 5è. Durada: 11 dies.
Estada a la casa de colònies Can Pau, Peratallada (Baix Empordà) del 18 al 28 de juliol.
Preus:
Nens de l’esplai: 290 €
Germans de l’esplai: 280 €
Nens de fora de l’esplai: 310 

Trons: 6è a 2n ESO. Durada: 14 dies.
Campaments del 15 al 21 de juliol en un terreny d’acampada i colònies del 21 al 28 de juliol a la casa de colònies Can Pau, Peratallada (Baix Empordà) del 18 al 28 de juliol, juntament amb Piules i Espurnes.
Preus:
Nens de l’esplai: 310 €
Germans de l’esplai: 300 €
Nens de fora de l’esplai: 330 

Trakes: 3r ESO a 1r Batx. Durada: 11 dies.
Ruta per Astúries del 15 al 25 de Juliol.
Preu: __€

AJUTS ECONÒMICS DE L’AJUNTAMENT:


CALENDARI D’AJUTS ESTIU 2013

 

Termini presentació sol·licituds       del 16 al 17 de maig de 2013

Publicació llistat provisional            27 de maig de 2013

període de reclamacions                del 27 al 31 de maig de 2013

Publicació llistat definitiu               10 de juny de 2013

Per acabar, l’autorització de les famílies per a infants amb alguna discapacitat, que hauran de portar el dia de les inscripcions per tal que nosaltres i Serveis Socials coneixem el tipus de suport que necessita l’infant.

Sollicitud_ajuts_estiu_2013

justificant preinscripci

Autoritzacio Families

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>