ÚLTIM DIA D’ESPLAI

ATENCIÓ, ATENCIÓ!! Nova comi famílies al habla!

Com ja sabeu la nova comissió Famílies ha estat aquestes últimes setmanes preparant l’últim dia d’esplai, un acte ple de diversió, emoció i companyerisme que conclourà aquest curs 2014 – 2015.

El gran esdeveniment  serà el pròxim dissabte 13 de Juny a l’ermita, des de les 11:00 del matí fins les 18:00 de la tarda. Esperem que hi sigueu tots i totes aquelles que heu format part de la família d’en Puff aquest curs tan intens!!

L’horari de la jornada serà el següent:

11:00h : Ens trobarem tots i totes a l’ermita per donar començament a l’acte.

11:15h – 13:30h : Racons i tallers. Durant el matí hi hauran disposats diferents racons pels voltants de l’ermita en que els infants podran anar provant lliurement els diferents tallers.

14:00h : Dinar de “PONGO”. Cada família, en proporció dels que siguin, haurà de portar algun plat per compartir. L’equip de monis posarà les begudes per a tots i totes!!

15:00h : Concurs de postres! Amb la panxa ben plena, totes aquelles famílies que vulguin podran presentar les seves creacions més dolces a l’exigent jurat del concurs, el qual després de que tots i totes haguem tastat els postres, triaran els tres millor. Aquelles creacions guanyadores seran premiades amb alguna sorpresa.

15:30h : Sobretaula.  Mentre païm el dinar fent un cafè i compartint la sobretaula amb la resta de famílies i monis, hi haurà joc dinamitzat i  diversitat de material perquè els infants gaudeixin del joc lliure.

17:00h – 18:00h: Final de festa! Hi haurà música i animació per a tots i totes aquells que els agrada moure l’esquelet.

18:00h – Recollida i comiat.

Us hi esperem a tots i totes amb moltes ganes de participar, compartir i gaudir conjuntament d’aquest últim dia d’esplai!!

Atentament, la comissió Famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>