cartell_concert

Agraïments Concert

Des de l’esplai Drac Màgic volem fer un petit agraïment a totes aquelles persones, entitats i col•lectius que van fer de la nit del concert del nostre 25è aniversari una nit màgica i guardada a la memòria d’en PUFF.
Des de l’equip de monis i alliberats volem agrair a antics membres de l’equip de monis que van venir inclòs amb canalla. Va ser una mostra de que el sentiment del PUFF dura molt més temps del que sembla.

També volem donar les gràcies a la gran varietat d’esplais (tan de dins com de fora de la nostra vila) que van passar a fer caliu durant la nit C.E. La Geltrú, C.E. Els Grumets, l’Espurna, MIV, GER, Eixam, Zig-Zag…

I evidentment agrair a les famílies de l’esplai que es van apropar a sopar. SENSE VOSALTRES NO SERIEM EL QUE SOM, una gran família d’esplaierus i esplaieres!!!

Per últim i no menys important, donar les gràcies a cadascuna de les persones que es van passar durant el dia, ja fóssiu amics, família, gent del barri, representació d’alguna entitat, o algú que va decidir que li venia de gust passar per allà. Gràcies a tots vosaltres vam aconseguir celebrar amb caliu i bona música el nostre 25è aniversari!!!!

Us esperem a la propera!!!

Equip de monis i alliberats del Drac Màgic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>