Colònies 2010

Tota la informació pertinent a les colònies i rutes d’estiu.

 

Informació de les colònies 2010 aquí

Què són les colònies?

No podeu faltar a les colònies o rutes que fem a l’estiu, són la culminació del curs i és molt important no perdre-se-les ja que són 10 dies on tots aprenem molt i ens ho passem molt bé. Quan diem que les colònies són la culminació del curs no ho diem en va. A l’esplai estem convençuts que aquests 10 dies fora de casa són l’espai ideal per treballar tots els valors d’una manera molt més efectiva. Durant les colònies compartim molt més que els dissabtes a la tarda, són 24 hores de convivència constant. Quan un fa memòria dels millors moments viscuts a l’esplai, la majoria són de l’estiu, així que us animem a tots i a totes a venir de colònies amb nosaltres!

Us recomanem que feu un cop d’ull a l’article de Mindundi, on expliquem com vam viure les colònies d’estiu del 2006.

Com funcionen les colònies?

Les nostres colònies són diferents a qualsevol de les que hagueu viscut o sentit a parlar. Fem les colònies gairebé tot l’esplai junt, del 20 al 30 de juliol. Penseu que som 140 infants i una vintena de monitors en una casa de colònies, però la cosa no s’acaba aquí.

Els diferents grups fan activitats diferents i no sempre estan a la casa.

Els Cigronets, les Piules i les Espurnes arriben el primer dia, generalment el 20 de juliol, a la casa de colònies. A partir d’aquí, les Espurnes marxen 3 dies de ruta per la zona, i els Cigronets i les Piules fan una excursió d’un dia. Al quart dia arriben els Trons, que venen d’estar-se 7 dies de campaments a la muntanya. Aquell dia és força mogut ja que també és el dia en que els més petits, els Cigronets, marxen cap a casa.

A la casa, que per cert només s’ha repetit una vegada, hi fem moltes activitats com poden ser jocs, tallers, piscina, excursions, donar de menjar als animals si n’hi ha, cantar, i sobretot, fem molts amics i amigues i aprenem moltes coses!

Pel que fa al grup de joves, generalment no van a la casa, ja que s’organitzen ells mateixos la seva pròpia ruta. Podeu saber més de les Trakes a la seva pàgina.

On anem de colònies?

En aquests 20 anys hem anat a molts llocs i sempre que ha estat possible hem intentat no repetir-nos. Aquests són els últims que hem visitat:

Any Casa Poble Comarca Centre d’interés
1997 Mas Pinadella Begudà La Garrotxa Les cultures del món
1998 Can Tallada Garrigàs Alt Empordà L’Hotel
1999 Can Planas Camprodon Ripollès Els Colors
2000 Santa Maria de Meià Vilanova de Meià La Noguera Història de Catalunya
2001 Verge Blanca Llesp Alta Ribagorça Astèrix i Obèlix
2002 Mas Saiol Moià Bages El Cinema
2003 Castellnou del Bages Castellnou del Bages Bages Mitologia Grega
2004 Els Falcons Cornellana Alt Urgell La Clariana Màgica
2005 Ca n’Oliver Pontós Alt Empordà El món dels llibres
2006 Castellnou del Bages Castellnou del Bages Bages La Ciutat
2007 Can Joval Clariana de Cardener Solsonès Els Indis
2008 Can Girona Santa Mª de Martorelles Vallès Oriental La Fàbrica
2009 La Manreana Juneda Les Garrigues L’Edat Mitjana
2010 El Xalió St. Miquel de Campmajor Pla de l’Estany El mon de la TV

 

INFORMACIÓ DE LES COLÒNIES I RUTES D’ESTIU 2010

Inscripcions:

Obertes a tothom. Seran els dies dilluns 17, dimarts 18, dijous 20 i divendres 21 de maig. L’horari serà de 19 a 21 h i les realitzarem al Centre Cívic de Sant Joan (Jardins Francesc Macià s/n).

A continuació explicarem que has de fer per formalitzar la inscripció a les colònies. Hi han dos possibles escenaris, així que tria el que et correspongui.

 

Cas A: Vas fer la preinscripció

Si vas fer la preinscripció, que implicava el pagament de 50€ en concepte de reserva, has de seguir aquestes instruccions.

Per formalitzar la inscripció has de fer el següent:

 • Omplir i portar el document Fitxa.Colònies.pdf

 • Realitzar el pagament corresponent: per saber l’import només has de restar els 50€ ja pagats al cost que tingui l’activitat. IMPORTANT, per tal de facilitar-nos la feina us demanem que feu UN ingres per cada NEN/A indicant NOM, COGNOMS I GRUP

 • Omplir i signar el document Autoritzacions.Colònies.pdf, cal tenir en compte que en aquest document hi ha la revisió mèdica obligatòria que ha de realitzar i signar el pediatra de l’infant.

 • Portar una fotografia de carnet actual.

 • Portar una fotocòpia del carnet de vacunes i de la targeta sanitària. NOTA: sabem que ja us ho demanem a principi de curs però si ens la torneu a portar ens facilitareu molt les coses. Us demanarem que durant les colònies ens doneu la targeta sanitària original, us demanem una fotocopia per si de cas.

 • Assistir a la reunió de pares i mares que farem el 9 de juliol (ja informarem més endavant de l’hora i el lloc). És molt important la vostra assistència.

Com ja teniu plaça assegurada no cal que vingueu a buscar aquests documents, us els podeu descarregar, imprimir i portar-los un dels dies d’inscripcions. També podeu omplir la fitxa directament a l’ordinador i fer-ho arribar a colonies@dracmagic.org indicant el NOM, COGNOMS i GRUP de l’infant en l’assumpte.

Cas B: NO vas fer la preinscripció

Al no haver realitzat la preinscripció, tant si vens durant el curs a l’esplai com si no, NO tens plaça assegurada. Es per això que tots vosaltres que voleu apuntar els vostres fills heu de venir en persona a formalitzar la inscripció. Un cop fet, haureu de fer el següent:

 • Omplir i portar el document Fitxa.Colonies.pdf

 • Realitzar el pagament corresponent: IMPORTANT, per tal de facilitar-nos la feina us demanem que feu UN ingres per cada NEN/A indicant NOM, COGNOMS I GRUP

 • Omplir i signar el document Autoritzacions.Colonies.pdf, cal tenir en compte que en aquest document hi ha la revisió mèdica obligatòria que ha de realitzar i signar el pediatra de l’infant.

 • Portar una fotografia de carnet actual.

 • Portar una fotocòpia del carnet de vacunes i de la targeta sanitària. NOTA: sabem que ja us ho demanem a principi de curs però si ens la torneu a portar ens facilitareu molt les coses. Us demanarem que durant les colònies ens doneu la targeta sanitària original, us demanem una fotocopia per si de cas.

 • Assistir a la reunió de pares i mares que farem el 9 de juliol (ja informarem més endavant de l’hora i el lloc). És molt important la vostra assistència.

En el moment de formalitzar la inscripció us detallarem quins són els documents a portar, el preu, les dates límit, etc. Tots els documents els podeu trobar penjats aquí o fent clic sobre els enllaços que teniu a sota.

{phocadownload view=file|id=15}

{phocadownload view=file|id=16}

{phocadownload view=file|id=17}

MOLT IMPORTANT: Teniu fins el dia de la reunió de colònies per fer l’ingres al banc. No formalitzar l’ingres dins el límit implica la pèrdua de la plaça. Entenem que algunes famílies ja sigui per motius propis o per que han de pagar les colònies de 3 germans tinguin dificultats en pagar-ho tot de cop. Si és així, només ho heu de comentar el dia d’inscripcions que vingueu i ho tindrem en compte.

Per qualsevol incidència, consulta o dubte sobre les colònies podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a colonies@dracmagic.org

 

Reunió de mares i pares:

Per tal que estigueu informats de tot el que farem de colònies i el que caldrà portar, hem convocat una reunió de mares i pares el dia 9 de juliol. La reunió es farà per grups i és important l’assistència. Aquest serà l’últim dia per portar els documents de la inscripció de colònies.

 

Informació detallada per grups:

Cigronets: Nascuts els anys 2004 i 2005. Durada: 4 dies.
Estada a la casa de colònies El Xalió, Sant Miquel de Campmajor (La Garrotxa) del 20 al 23 de juliol. Compartiran casa amb els nens de Piules.
Preus:
Nens de l’esplai: 130€
Germans de l’esplai: 120€
Nens de fora de l’esplai: 150€

Piules: Nascuts entre 2002 i 2003. Durada: 11 dies. (La durada i les dates estan encara per confirmar)
Estada a la casa de colònies El Xalió, Sant Miquel de Campmajor (La Garrotxa) del 20 al 30 de juliol.
Preus:
Nens de l’esplai: 270€
Germans de l’esplai: 260€
Nens de fora de l’esplai: 290€

Espurnes: Nascuts entre 1999 i 2001. Durada: 11 dies.
Estada a la casa de colònies El Xalió, Sant Miquel de Campmajor (La Garrotxa) del 20 al 30 de juliol.
Preus:
Nens de l’esplai: 270€
Germans de l’esplai: 260€
Nens de fora de l’esplai: 290€

Trons: Nascuts entre 1996 i 1998. Durada: 14 dies.
Campaments del 17 al 24 de juliol en un terreny d’acampada i colònies del 24 al 30 de juliol a la casa de colònies El Xalió, Sant Miquel de Campmajor (La Garrotxa), juntament amb Piules i Espurnes.
Preus:
Nens de l’esplai: 290€
Germans de l’esplai: 280€
Nens de fora de l’esplai: 310€

Trakes: Nascuts entre 1993 i 1995. Durada: 11 dies.
Ruta per Portugal del 17 al 28 de Juliol.
Preus (no definitius):

Nens de l’esplai: 300 €

Nens de fora de l’esplai: 370 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>