COMISSIÓ FAMÍLIES

Benvolgudes famílies!!!

Des de l’equip de monitors i monitores, us volem fem saber que hem creat una nova comissió de famílies. Volem que la nova comi estigui formada tan per monitors i monitores de l’esplai, com per tots aquells mares i pares que hi vulguin participar, creant així un espai de participació i comunicació entre esplai i famílies.

Aquesta comissió s’encarregarà de recollir propostes o idees que tingueu com a famílies, i de dur a terme activitats o actes conjuntament. Per anar fent boca, hem pensat que la comissió podria començar per organitzar alguna activitat/acte per l’últim dia d’esplai d’aquest curs.

Així doncs, totes aquelles famílies que us animeu a participar una miqueta més d’aquest projecte que ens uneix a tots i totes, podeu fer-ho saber a un monitor/a del grup en que estan els vostres infants, de manera que quan reunim a totes aquelles persones participats de la comi, poder-nos posar en contacte i començar a treballar.

 

Els i les monis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>