10989353_885028781520021_1461758934767192010_n

Esplaiada i pre-inscripcions de colònies

Hola famílies!!!!!!

Els i les monis volem recordar-vos que la data límit per apuntar-se a la ESPLAIADA 2015, que es celebrarà el proper cap de setmana 25 i 26 d’abril, és aquest divendres 27 de març. Si encara no ho heu fet ho podeu fer per mail mateix.

Al final del text trobareu una mica d’informació per si hi ha algun despistat/da que no recorda ben bé què és això de la esplaiada!!

El preu de la sortida és de 20€ i s’han de pagar fent una transferència al número de compte de l’esplai (que us proporcionarem nosaltres mateixes).

ESPLAIADA 2015

L’activitat més important d’Esplac, que es realitza cada 3 anys –si els esplais així ho decidim-, és l’Esplaiada, la Trobada General d’Esplais Catalans.

L’edició d’enguany l’acollirà la població de Llagostera els dies 25 i 26 d’abril de 2015. No només és un acte clau pel volum de participació –s’esperen 2.000 participants entre infants i monitores-, sinó pel centre d’interès de la trobada: la participació infantil. Els esplais han escollit aquest tema per reivindicar la implicació i la veu d’infants i joves, una idea que apliquen dia a dia en el projecte educatiu de l’esplai.

Entenem els infants i joves com a ciutadans del present amb drets i deures, capaços d’opinar, influir i decidir sobre allò que els afecta. En aquesta trobada, volem fer visible la vulneració d’alguns drets que limiten la llibertat i el desenvolupament dels infants i donar la veu a infants i joves. És per això que el lema de l’Esplaiada és “Tenim veu, transformem el món!”

PRE-INSCRIPCIONS DE COLÒNIES

Recordeu també que demà dimecres 25 i dijous 26 de març són les pre-inscripcions de colònies. Estarem de 19h a 21h a l’ermita de Sant Joan. Les pre-inscripcions són una reserva de plaça per aquells nens i nenes de l’esplai, encara no s’ha de portar documentació, només l’ingrès dels 50€ al número de compte de l’esplai (que us proporcionarem nosaltres mateixes).

Això és tot!! Que vagin molt bé les vacances!!!

Els i les monis

2 comentaris en “Esplaiada i pre-inscripcions de colònies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>