On som?

L’ermita de Sant Joan

El nostre dia a dia d’esplai es duu a terme a l’Ermita de Sant Joan i les seves rodalies. El nostre estimat local es troba dins del Parc de la Quadra d’Enveja, que també forma part de la nostra identitat. El que coneixem com l’ermita és el resultat del projecte iniciat l’any 2006 per l’esplai conjuntament amb la Fundació Ferrer i Guàrdia i l’Ajuntament de Vilanova, que va finalitzar a principis del 2011, amb la inauguració de l’espai rehabilitat el 2 d’abril del mateix any.

Ermita_interiorL’ermita ofereix un espai ampli i polivalent, un lavabo i una sala petita amb la funció de magatzem. Permet guardar tot el material, disfresses i demés coses que necessitem per fer les activitats d’esplai. No obstant, no compta d’espais diferenciats per als diversos grups d’edat (aquestes s’emmarcarien dintre de la segona fase del projecte, que consistiria en un edifici annex amb diferents sales).

Per aquest motiu i d’altres, hem dotat de vida el parc que ens envolta, amb una extensió de terreny considerable. Això ens permet dividir-nos i treballar per grups d’edat sense problemes, fent visible la tasca educativa de l’esplai i integrant-nos amb l’entorn mentre compartim jocs, riures i experiències. Els espais que més utilitzem són els voltants del local, la pista d’asfalt i la de sorra, la part superior de les escales o bé la zona verda del darrera de la torre d’Enveja.

images_imatges_articles_ermita_acabada_exterior

Aquí pots conèixer més detalls sobre el projecte d’adquisició i rehabilitació de l’ermita de Sant Joan, un projecte que encara segueix en procés. Pots col·laborar-hi fent-te amic/ga de l’esplai!

Plànol de situació